Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-)


Mina vingar


Sen den dagen jag föddes
Har jag haft mina egna vingar
Under hela barndomen och tonår

Jag tror
Jag har vunnit över deras makt

Oavsett om jag har vunnit eller inte
Så har jag fortfarande kvar


Mina vingar




Fri vers av invisibleangel_
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-01-19 20:54



Bookmark and Share


  jaSc
älskade, du kommer alltid ha kvar dina vingar oavsett vad.
2006-01-25

  jaSc
älskade, du kommer alltid ha kvar dina vingar.
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_