Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oscar och fysik

jag ska uträtta stordåd säger han
och pekar på vimlet

onsdag måndag tisdag han staplar sina enkla farhågor mellan hennes svåra svåra fransar av ordning

siktar under hennes ögonlock och siktar
tänker vi är i omlopp
på grund av fysik
tack vare fysik
som bär
du och fysik ni är
lika som bär

kim kaj är en vithaj yo




Fri vers av Kim Kaj Persson
Läst 224 gånger
Publicerad 2012-01-02 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson