Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda råd

Stilla dig, lugna dig
Ta det lite varsamt

Hejda dig, vänta in
Älska lite sparsamt

Varför rusa på sådär
allt på samma kort
Unna dig att leva lite
tåget går för fort

Sakta ner, ta det fint
Kom igen och lev!
Du ångrar dig en vacker dag
När allting bara blev




Bunden vers (Rim) av Saring
Läst 233 gånger
Publicerad 2012-01-02 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring