Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamma dagar, i en ung kvinnas liv

 

känns som det var 100 år sedan

jag kysste dina läppar

som att tiden stått stilla

alldeles för länge

Denna långa tid utan dig

Hopplöst suckar jag

och hör dina fotsteg

försvinna

låser jag dörren efter dig

 

 

när ses vi igen?




Fri vers av Laijza
Läst 895 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-19 21:55



Bookmark and Share


  hannis
väldigt fin..
2007-09-07

  BaraEnFlicka
FINT
2006-08-21

  Wäppling
Jag känner igen mig så grymt mycket i den här texten, och tårarna är nära.
2006-01-23

  prinscess VIP
känns som du har varit i sagans land
som *törnrosa*
mycket bra skrivet
2006-01-19

  Sören
när du blundar...
2006-01-19

  mysanpysan
hmm

ja, gör du det eller inte!? :)
denna träffade mig precis
på känslan
eftersom jag står under liknande
ultimatum.
snyggt!
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang