Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbelplast

Man kan svepa bubbelplast
runt omkring sitt hjärta
Gör du det så vet du
att du skyddar det mot smärta

Bubbelplasten hjälper
om man vill slippa skada
Problemet, som jag ser det:
Du tar även bort det glada

Har du tur så kommer det
En särskild människa förbi
Och börjar knäppa alla bubblorna
på grund av bubbelplastmani




Bunden vers (Rim) av Saring
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-03 23:23



Bookmark and Share


  Blåbäret
smäller högt :)
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring