Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusentuttar

Men jag ville ju bara ge dig det vackraste jag har
Hela tiden och fullkomligt ohämmat ville jag ju bara ge dig mitt allra finaste
Mig själv liksom
Jag ville ju bara ge dig
Mig

Och jag stod där verkligen så naken framför dig
Såg du det?
Jag stod där verkligen så jättemycket framför dig
Sådär naken
att det tillslut blev kallt
Framför  mig

Och visserligen kan jag tycka att mina bröst blir lite snyggare då
när jag fryser och de drar ihop sig lite grand
Men till slut måste man ändå sätta på sig en filt
Stå där och frysa alldeles naken
kan man inte göra

Och så jag som börjar stråla kärlek sådär ihärdigt
Med frusentuttar
när du inte ens har bett om att få den
Åtminstone i koncentrerad form
har du bett om att inte få den
Kärleken

Och här har jag stått och nakenfrusit alldeles i onödan
och på tok för länge kan man tycka


Det var ju lite dumt




Fri vers (Prosapoesi) av Saring
Läst 346 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-03 23:39



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh vilken härligt tekst!!! Blir alldeles öm i bröstet, glad och åååh. Det är ju precis sådär det är att vara kär!


Ursäkta felstavningen. Jag har inget fungerande eks på mitt tangentbord.
2012-05-28

  menspoeten
Tyckte mycket om den! Välskriven:)
2012-04-20

  Tarras
Frusentuttar är bättre än frusensnopp för då känner man sig inte snyggare. Dum kille! Frusensnopp?
2012-04-12

    bitch
gillar denna! :)
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring