Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att 2012 kommer att döda mig lite (fast inte själva undergången)

Och jag slår ett slag för oss och
försöker förstå,
varför du fortsätter att slå
mig i magen

Ringer skriver, men inte för mycket
Spelar så svår fast
du kan ju få mig så lätt,
men på något sätt,
så blir allt
Ett fel

precis som jag

Och vår infekterade relation,
kan nog aldrig fungera,
anledningarna som talar mot oss är flera,
än den enda som vill

Jag vill
trots att du gör mig illa
(fast inte när du kysser mig i nacken)




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-04 01:38



Bookmark and Share


  Novemberrus
hej, dör lite.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta