Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Maja och hennes brorsa

varför gör du så med mig
när du är din egen spegel




Fri vers av Kim Kaj Persson
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-04 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson