Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig




Vackra ogräs sprid din färg över världen

 

Du, solskensbarn

Famnad av obändig livskraft

Liksom maskrosens frö

fångad av vinden och virvlande förd

över outforskade nejder

Varsamt perforerande den mjuka myllan

 

Omedvetet skapande lysande gyllengula fält

Bångstyriga, vilda, skönhet

Du, glädjens blomma

Ge aldrig upp!

 

© Linda C Hansson




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 657 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-01-04 13:00



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vacker lovsång till denna underbara "solblomma" ...
2012-02-13

    ej medlem längre
Underbar dikt, balsam för själen!


"Du, solskensbarn

Famnad av obändig livskraft"
2012-01-06

    ADI Nehlin
underbar..hoppingivande
2012-01-05

  Nils Teodor VIP
Härligt vacker
2012-01-04

    ej medlem längre
Hinc robur et securitas!
Det finns ju mer än ekar som ger det, eller hur :)
2012-01-04

    Birgersdotter VIP
Vilken livskraft och styrka du har i dina dikter
2012-01-04

  Eva Helene VIP
Här i dina ord hämtar jag styrka. Skön text.
2012-01-04

  Järnkatten
Obändig kraft i dessa, varmt skrivet :)!
2012-01-04

  Ninananonia VIP
Mycket vackert i ord och bilder yttre och inre... :) tycker om
2012-01-04

  Anya VIP
Jaa längtar efter maskrosens helikoptrar och solar. fin påminnelse.
2012-01-04

    Ken Cassel
Instämmer med dom andra Linda!
Bra skriftat
:)

Kramar!
2012-01-04

    lory
underbart..och blommor för själen..tack Linda för en ny våraktigt start..kramar
2012-01-04

    ej medlem längre
Fint...man längtar redan
2012-01-04

    Maria Malm
Fint diktat om detta "ogräs", som man kan längta efter, särskilt så här års.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP