Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du jammar

Om du jammar, så jammar jag med
Om du jammar, så hänger jag bara spontant med
För när du jammar sådär härligt och skönt, så smittar det bara av sig på mig
då jag helt plötsligt
inte bara kan lämna dig och ditt jammande ifred
Och då vårat jammande till slut bara smälter ihop, och blir till en kärleksfull liten lek
Ett ljuvligt litet gungande tillsammans med en massa smek och kel och ögon som tindrar
så lyckligt och klart
Så att jamma tillsammans med någon har jag numera lärt mig att det bara är någonting helt underbart
Någonting som är lugnt men ändå med lite fart...

Så om du jammar!

Ken Cassel
4/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-04 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel