Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tången kl 06.15

 

 

Kort, mycket kort blev tillvaron

för årets första snöflinga

som sirligt slingrade sig

utför min fönsterruta,

under snabb förvandling till

en välformad droppe,

en saknadens milda tår

över en vinter på villovägar.


 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-05 07:17

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Annika J
Skickligt komponerat!
För min del må vintern gärna gå vilse!
2012-01-05

  walborg
Som stadsbo är jag bara glad över flingans öde åtminstone här.
2012-01-05

  Minkki VIP
vått plitter på rutan här också... din dikt förhöjer stämningen! Tack!
2012-01-05

  Monika A Mirsch VIP
Du fångade den smältande vinter!
2012-01-05

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Mycket vackert!
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP