Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mannagryn




Skillnaden

 

 

Kärleken är alltid stark,

banar vägar, bryter mark.


Kärleken är aldrig svag.

Det är jag.

 


 





Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-07 17:48

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Haiau
Kärleken = mycket stark och mycket svag !
Tack för en vacker kärlek dikt !
2013-02-24

  Carl O Andersson
Ferlin; I Folkviseton, 2:a versen
Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.
2012-01-09

    MaryMo
Hm, det där hade jag velat komma på och skriva ju!!! :D
2012-01-08

    Rolf Zandén
Ja av kärleken blir man stark men även svag.
2012-01-08

  walborg
Ett leende från mig. Sparar denna pärla.
2012-01-08

  Annie b'larsson VIP
Ja. Men din dikt gör mig starkare.
2012-01-07

  Minkki VIP
kärleken gör under med de svaga..

en helt oemotståndlig dikt, för vem är inte i grunden svag?
2012-01-07

    ej medlem längre
En filosofisk liten kärleksanekdot:) Mycket bra!!
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP