Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll av lycka (2012)


Ikväll var hon hos mig
min enda och ibland
förlorade dotter
men någonstans vaknar

ett tillstånd
vi vet lite om
allt jag vet är
att det blev en kväll
av lycka....




Fri vers av Järnkatten
Läst 237 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-07 22:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Igenkännande lyckokänsla! Din text fick mina ögon att tåras.....
2012-01-09

    ADI Nehlin
härligt, härligt
2012-01-08

  La Magnólia VIP
En underbar känsla genomstrålar dina ord!
2012-01-08

  Max Poisé VIP
Behaglig läsning bjuder du på så här på småtimmarna! Tack för det!
2012-01-07

  Kim Kaj Persson
Du har verkligen talang för det här, fortsätt ta vara på den!!!
2012-01-07

  Kim Kaj Persson
Du har verkligen talang!!!
2012-01-07

    ej medlem längre
Beautiful!!

Se till att hålla fast vid den känslan
2012-01-07

    ej medlem längre
Dina ord viberar av sån lycka att den känns när jag läser....
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten