Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex? version tre

Jag vet vad det kallas,
så fult att säga
själva termen, det vill säga,
men, hela jag brinner inuti

när du kysser min bröstkorg

Själva lusten
att vilja vara så intima, varma, så nära
är fan mer än jag kan bära
Din hud mot

min hud är oemotståndlig egentligen

MTV, TV3, kanal 5 -
varenda slarvig kärleksscen
snabbar upp, stänger av var artär, var ven
om det skulle ha varit du

och jag i den där filmen (på den där diskbänken)

Men vi gör inte så
inte nu, inte vi, inte det
men jag vet
att du tänkt, känt och längtat

ibland
Jag vet att vi kan vara så nära (förstå att vi har tillräckligt starka band)




Bunden vers (Annat versmått) av frosthjärta
Läst 814 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-08 00:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket hettande inlevelserikt och underbart bra
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta