Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saabs fyra fackklubbar är missnöjda med biltillverkarens två konkursförvaltare och vill få dem utbytta. Klubbarna har stöd av flera fordringsägare.




Dagsvers om missnöje

 

I centrum för Saabkrisen finner vi nu

ännu en källa till  sorg

när facken har riktat ett fyrstämmigt bu

till Länsrätten i Vänersborg.

 

I denna har fattats ett antal beslut

som verkligen kan diskuteras

och nu är förtroendekrisen akut

så krisen bör klart uppgraderas.

 

Visst är det på tiden för stat och regering

med kraft komma ut ur sitt skal

och lämna sin ansvarslösa fixering

vid att Saabkrisen blott är lokal.


 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-09 09:04

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Youngman!
there's no need to feel down
I said,
Youngman,
pick yourself off the ground
I said,
Youngman, 'cause your in a new town
There's no need to be unhappy

Youngman, there's a place you can go
I said, Youngman, when you're short on your dough
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the S.A.A.B
It's fun to stay at the S.A.A.B
2012-01-12

    ej medlem längre
Mkt bra dagsaktuell text.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP