Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sant. Tyvärr. Har väl för stort kontrollbehov.


Jag öppnar mig bara för fulla människor...

Jag öppnar mig bara för fulla människor.
De kommer inte ihåg vadjag sagt dagen efter ändå.
Jag får ett lättat hjärta och de en bakfylla.
Sedan går vi skilda vägar.




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-20 20:50



Bookmark and Share


    LillDumbo
tänkvärt!
2008-07-26

  Natalie VIP
Joo, det känner jag igen..
2006-02-13

    Andersx
jag är skitfull nu........ he he.
2006-02-05

  Moa Martinsson
Så tragiskt och logiskt...Du levererar genvägen, billigare än psykolog besök...synd bara att fulla männsikor är så jobbiga när man är nykter...fortsätter skrika i skogen...den skvallrar inte heller. Fast den minns...
2006-01-26

  Axelandra
känner igen mej så hääääääääär mycket :P


Bra!!!
2006-01-22

  Peter Stjerngrim VIP
Vill inte förstöra eller störa din bild av dig själv i förhållande till den verklighet du lever i - Men! Allt har sin tid och ditt förhållande till verkligheten och de människor som finns och kommer att finnas i ditt liv kommer att förändras ... ofrånkomligt! Men du måste vilja förändra själv för annars förändrar tillvaron och verkligheten dig till någon du kanske inte önskar bli eller förbli ...
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen