Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäl



                  blått

                  gasljus,
                                    nålspetsblått


bländar ut fortare
fortare,              fortare


                  vita

                  axlar,
                                    elektriskt



vänder till         skrap-
ljud


jag suddar en
instruktionsbok från



dedikation

till notförteckning




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tomas Söderlund
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-15 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund