Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Magnus


Grådis

nu är han död
det han representerade försvann in i dimman,
på sitt vis rann ner i Tellus
må han aldrig mera leva,
efter stillheten blev han uppskattad
som så många andra personligheter,
det värmer när tanken slår mig,
hans själ frodas mer nu än under tiden han hade puls
han förstår sin storhet nu
vilket rännstenen aldrig gav honom,
törsten gav han nej och natten gav han ja
grådisen svalde honom hel och alla livets ting fortsätter




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 19:42



Bookmark and Share


    Anneli A
Tungt och bra!
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling