Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossa inte mitt hjärta!

Om jag ger dig allt som jag äger och har, så hoppas jag att du är ödmjuk
och snäll emot mig
och inte krossar mitt hjärta
Sen om du slår mig lite till och från ibland, gör inte så mycket
Men om du sen bestämmer dig, för att bara lämna mig ensam kvar
så kommer jag att få känna på riktig smärta
För det är då som jag illa far
Och det är det sista som jag vill
För då kommer jag att bara känna mig som ett borttappat smycke
Inte mycket värt
Inte värt någonting

Om jag ger dig all min kärlek, så hoppas jag att du är snäll emot mig
Och då spelar det ingen roll om du är
en kille eller tjej
För om du krossar mitt hjärta kommer jag att bli så ledsen så
Ja, jag kommer att börja gråta och tycka att det inte är okej
Men det hoppas jag att du bara vill förstå

Och om jag blir lurad till den milda grad av dig, så kommer jag att hoppa i vattnet för att ta mig ett sista bad
och drunkna i min egen sorg...

Ken Cassel
13/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel