Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag märker att du ligger bredvid mig och sussar så sött

så ger jag dig först en puss på din ena axel och rygg
där vi nu ligger sked mot sked
Och hur mycket som jag än önskar, kan jag ju inte bara lämna dig ifred
Måste bara få pussa på dig lite grann, för du är så god och grann

Vaknar upp mitt i natten för där står katten våran på mitt bröst och ger mig en kyss
med sin sträva tunga till tröst
Och jag kan inte låta bli att tycka att hela livet bara håller på att gunga
Och det eftersom jag nu råkar att älska livet i sig själv
Så därför slungar jag mig själv över till dig nu, tills vi åter igen hamnar sked till sked
Och det med besked
För tar inte lång stund innan jag tryggt med dig i min famn, åter bara somnar in, smått snarkandes
ZZZZZ

När jag märker att du ligger bredvid mig och sussar så sött, finns det ingenting som känns dött...

Ken Cassel
15/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-15 14:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2012-01-17

    lory
mmm fint fint
2012-01-17

    ej medlem längre
Bra rolig och fin Ken!
2012-01-15

  Rise Little One
så är det när man är kär...
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel