Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklig natur


Vad vore vi utan våra gator
Att gå ensamma på
Hur skulle vi någonsin kunna vandra själva
I en tom skog
Vad ger det för slags ensamhet?

Aldrig vill jag ha det
Som alltid finns
Till mitt förfogande
Ge mig det som sällan ges till de själar
Som lever nära varandra

Jag vill ha det som ställer orimliga krav
På min omgivning
Och vår planet

Först då är jag nöjd
För jag är människa




Fri vers av lilla Du
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-16 01:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en insiktsfull introspektion
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lilla Du
lilla Du