Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillhörighet

finns jag
syns jag

släkten långt bort
trots svenska rötter

jobbet länge sen slut
men kvar i kroppen

skilsmässan från
svunna tider
likt en historia
bortglömd

finns jag
syns jag

det gäller att sticka ut

eller kamouflera sig

grå dagar
kommer och går

ett skratt piggar upp
en pratstund
en skaparglädje

hur ser man ut
när man finns

obligatorisk mungipa upp

ögon som tänker

där bryts mina tankar
av en knuff
i tunnelbanan




Fri vers av Kim VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-17 12:08



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Tycker om din text.
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP