Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att jag hade lagt på den stora charmen

så la jag in en stöt
Säger till henne att jag tycker att hon är så himla söt
En som jag mer än gärna vill pussa och krama på
Och om hon vill nu, så kan det bli vi två
Men hon bara skrattar gott och ger mig en puss på min ena kind för att sen vända på klacken
och börja gå
Börja gå sin väg med orden Hej då!

Sådär hade jag visst ingen chans
Men ibland så blir det ju så...

Ken Cassel
17/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlekspoeten.........
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel