Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum


Din närvaro
har skapat ett tomrum
som aldrig kan fyllas
av något annat
än dig




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-01-19 09:44



Bookmark and Share


    Isprinssesan
Min tolkning: Jag tycker det låter fint. Att ha tomrum, sätt att umgås på som bara kan fyllas av den personen som jag delat just det med.
2012-01-29

    ej medlem längre
Fyllda ord av en tom känsla.
*vackert*
2012-01-21

    maija tuori
Väldigt vackert !
2012-01-19

  Frid H
Åh, så vackert. Att en sådan liten text kan innehålla så mycket.
2012-01-19

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet, träffande.
2012-01-19

  Ninananonia VIP
Just så ... vackert..
2012-01-19

    lory
vackert
2012-01-19

  Eva Langrath VIP
Smärtsamt vackert om saknad
2012-01-19

  Hanna Mari Wallin
fint skrivet...
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös