Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det magiska leendet!

Plötsligt så får jag syn på en förtjusande kvinna som står mitt i centrum
och bara lyckligt ler
Ler som om hon aldrig hade gjort någonting annat i sitt liv
Och glad som jag blir av hennes så varma och underbara leende
så kan jag inte bara slita blicken ifrån henne
För det är precis som om hon bara har paralyserat mig
För nu står jag själv där med ett riktigt stort leende på mina läppar och önskar inget annat
än att hon bara fortsätter och ger och ger av sitt leende
Delar med sig
För jag vill bara ha mer och mer
Och det är det sista som jag ser utav henne
För plötsligt så knackar någon på min rygg och förtrollning bryts
Det är min arbetskamrat som säger att nu är lunchen slut och att vi nu måste åka till Rågsveds tunnelbanestation
och hämta skurmaskinen...

Det magiska leendet!

Ken Cassel
19/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-19 16:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) underbart...
2012-01-19

    lory
som räddar världen ..ler tillbaka ...
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel