Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotboll

 



Mattan av ljud, sorlande;
mattan av gräs, med nydragna linjer
vilande.


Signalen skär oss i strimlor,
visslar oss sönder och samman. Vi nysås
som gräsfrön. Sedan böljegången.


Det böljar,
mestadels till mattornas förtret.
Hörnors korta bågar överkröker
straffområdet.


Till slut noteras
ett slutresultat.




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 02:00



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Såsom en poet ser på fotboll :-)
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund