Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du trycker upp mig i ett hörn

så skriker jag bara så högt jag kan
För jag vill inte att du rör mig något mer
För du vet om att du har fått hur många chanser som helst förut
Men inte en endaste gång har du ändrat på dig
Och om du tänker efter riktigt ordentligt nu
Hur längesen var det som du kunde få se mig le?
Le och vara riktigt glad

Så hur länge har jag nu inte bara varit din marionett
En docka som du har kunnat köra med
Men nu får det bara vara bra
Så nu är det är dags för dig att gå
Gå nu och lämna mig ifred

Jag undrar vad jag har gjort för fel, för att förtjäna det här
För hur många gånger har du bara inte utnyttjat mig
och tryckt ner mig
Bara fått mig att känna mig mest till besvär
Och jag som hela tiden har trott att du älskade mig
För själv så har jag ju i dig varit så otroligt kär
Men kärleken måste bara vara blind
För hela min tillvaro har ju numera bara slagit helt slint

Men som en blixt från en klar himmel har jag nu äntligen vaknat upp
Kunnat förstå vad det är som egentligen händer
och sker
Så jag har förstått nu att du knappast kan vara
en av mina bästa vänner
För jag kan även känna i min själ att den har relationen
bara har satt sina spår
För när jag tänker efter, så tycks jag bara ha fått mina ränder
Men nu är jag så otroligt glad över att du bara går....

Om du trycker upp mig i ett hörn, så bara skriker jag!

Ken Cassel
22/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Borde stått under "Drama,dialog" Teatralisk.Känner hela din förtvivlan Kenny Boy.Önskar dig allt gott.
2012-01-23

  Ninananonia VIP
Berör..
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel