Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket kärlek kan döda dig

För, för mycket pussar o kramar kan få dig att börja klättra på väggarna
Få dig att bara vilja fly
Fly till nästa by
Och eftersom du då först kommer dit som en främling
är du ändå ganska så ny
Och då lär det åtminstone ta sin lilla stund innan någon åt dig
vågar sig ty
Börjar våga älska dig
För först så ska du då synas i sömmarna under din hy
Så om du får allt för mycket kärlek, så är det lätt att det bara skär sig
För om du får allt för mycket kärlek, så är det lätt hänt att du tycker
att det bara verkar falskt och överdrivet
Vilket bara väcker avsky
Så istället för att värma ditt hjärta känns det istället som om det då
bara fylls på med en massa bly!!!

För mycket kärlek kan döda dig...

Ken Cassel
23/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-01-23 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel