Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på gång

nu bakom foten

ser jag

känner jag det

komma

tillbaka

 

känns ljummet skönt

blodet sipprar och slår ut

om än inte i blom så i skott

 

glimt av en hon! så överranskande uppfriskande.

kanske ej är så berövad ändå

finns något mer här

något värt

 

tack sam




Fri vers av Nio
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio