Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag är samma dag


Inte så olika varandra

Ganska så lika

Vecka ut och vecka in

År efter år

Så det är bara på fredag och lördag som man kan leva upp lite annorlunda

för att vila på söndag

Sömndag

Ta igen sig lite för att på måndag åter gå till jobbet igen

och jobba

Gå och svettas ännu en och annan liten tår...

Varje dag är samma dag!

Ken Cassel
25/1-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel