Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2012-01-25


Ett lutande torn


Så när allting annat rasar
Kanske jag passar på
Att med en smidig hand
Undanröja
Den sista byggklossen
Den som allting vilar på
Säga dig att
Jag kan ligga
Men aldrig sova
Med någon som hatar saltlakrits
Eller någon som ber mig inse
Hur lycklig jag skulle kunna vara
Om jag inte var så girig
Du har rätt
Så kanske behåller jag dig ändå
Och söker spänning på annat håll
För du är den första jag mött
Som verkar vara samma inuti
Som utanpå




Fri vers av Caroline Lind
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-25 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind