Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag har ett hål där hjärtat egentligen ska sitta

Och man kan inte vara ledsen över
kärlek
"Du vet ju inte hur det känns"
att älska, älskas, krossa eller krossas
Jo. Och jag vet hur det känns att vara den vid
sidan av och

jag vet hur det känns
när han kollar över axeln,
genom sorlet i matsalen
och sorgen i mig
Värmer en stund
för att sedan vända om
Vintervindarna
blåser rakt igenom tröja och bröstkorg,
viner sakta genom mitt ihåliga
hjärta,
men jag kan knappt känna någon smärta

För allt är svart
dött

Och jag vet att han känner likadant
ibland

Vi kan väl vara tomma tillsammans?




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-26 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta