Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hör ihop

Jag måste kämpa,
Jag måste ha orken
Jag får inte ge upp.
Jag måste stå emot allas tryck.

För jag tänker visa hela världen att vi hör ihop,
oavsett vad de säger eller tycker.
Jag tänker inte ge mig,
Jag tänker kämpa,
Jag tänker klara mig genom detta,

Jag är beredd att göra vad som helst oavsett
vilket pris, för att visa alla att vi hör ihop.

Men när det känns som tyngst,
när allting går i motvind
känna det som att orken kommer svika,
att jag kommer ge upp, för låta er få er vilja genom.
Men det kommer inte och ske, för även i motvind
tänker jag kämpa,
jag tänker inte ge upp,
Dig.
För jag ska visa dem att vi hör ihop.




Vi hör ihop!




Fri vers av sqaniagirl
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-27 23:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
i styrka ni vandra, i styrka ni segra
kärleken är ert vapen
2012-04-03

    ässet
Skulle kunnat var jag som skrev dettta för snart 17 år sedan...håller än med två tonåringar...kärlek!!!
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

sqaniagirl