Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://open.spotify.com/track/7pw0dJGGY9YIjzYkZaF6rM




Åder



Cyklar en
uråldrig sjunken väg
genom tidlöst Flogsta

alla har samlats
på balkonger
böjer sig mot mig
sträcker
varsitt erbjudande:

varsin
silversax,

varsin    
sulfidlögn



*



åder,   slå
åder,   låt

Hågahögen;
en hävlunga

förbjudna regler
upphävs

som att vara
bön i en
strupstjälk,
att välja att inte
kunna,     att
inte kunna vilja
mer än så:

ekebyskylten,
gasljushjärtat.

ekebyskylten,
gasljushjärtat.

 

Slå.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tomas Söderlund
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-28 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund