Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att vara snäll

säg ifrån




Fri vers av Barkbåten
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-28 01:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh ja :)
2012-01-28

  Anna*
Javisst är det så, men det är lättare sagt än gjort - faktiskt. Applåder
2012-01-28

  Linda CH VIP
Bra talat!
2012-01-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
Pondus är av godo
2012-01-28

  Magica VIP
Ja verkligen! Snällt både mot sig själv framförallt men även mot omgivningen.
Bra skrivet och förmedlat med så få ord.
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Barkbåten