Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vänta

 
När timmarna släpar sig fram. Jag går fram och tillbaka i min lägenhet. Väntar på att klockan ska bli dag. Det blir en Amatörutställning med konst. Vernissage idag klockan 12.
Imorgon kanske det blir en gudstjänst.
Annars är det mest att äta något - laga mat.

Det är långa timmar att vänta.
Men dom går ju.
Det gör de alltid.

 




Prosa av Seglaren
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-28 08:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar texten skarpt.
2012-01-29

  marie-helene
Det låter ju riktigt trevligt..Att ha förmånen att välja
lite av vad du ska göra..
Och när tiden står stilla och känns trist så kan du ju
alltid skriva : )
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren