Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns här med mig vart jag än går

För jag kan känna av din närhet
Även när jag ligger och sover så kan jag se dig i mina drömmar
Känslosamma tankar som ömmar

Och varje gång som vi möts, så slår mitt hjärta alltid några extra slag
Men så tycker jag också att du är så oroligt söt
Så det är dig som jag vill ha
Ha med mig i livet varenda dag
Varenda dag som går
För utan dig så skulle jag bara gå omkring som i blindo
med ett öppet sår
Så det är för dig som jag är, så otroligt svag

Och du vet väl om att du alltid gör mig lika glad när du ler
Den förtjusande blick som dina ögon ger
Den blick som alltid får mig att smälta som is
Så jag har förstått nu att det är bara kärlek som jag ser
För i mitt hjärta så skriker det ständigt
Ge mig mer och mer
Ja, ge mig mer och mer av den leende varan, så är du snäll

Du finns här med mig vart jag än går
Och att det bara är kärlek och tillgivelse som jag känner för dig
tror jag säkert att du redan vet och förstår
vid det här laget
För så är det...

Ken Cassel
28/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 14:53



Bookmark and Share


  anits VIP
kärleksfullt och berörande
2012-01-28

  Sofhia Wirström
kärleksfulla rader.
2012-01-28

    Birgersdotter VIP
Söt och kärleksfull
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel