Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom till slut på att jag har en förälskelse i dig

Att jag tycker om dig, så himla otroligt mycket
Och det var väl ändå på tiden
För så som jag har fjäskat och gjort mig till för dig i hopp om att du
bara skulle se mig
Få upp ögonen för mig
Men det har inte varit det lättaste kan jag tala om för dig
Ingen dans på rosor
Men äntligen så vet du om att jag finns till
Och att jag nu håller min dörr öppen för dig, om du känner att du vill
Och självklart så kan jag skjutsa dig till jobbet om mornarna
i min nya bil
I min nya Ferrari
Tänk!
Ja, för tänk att bara köra fram till porten på jobbet ditt, med lite klass och stil
Imponera lite på dina arbetskamrater
Va, så kan inte det vara något för dig
För kom igen nu, och bara börja älska mig, lika mycket som jag är förälskad i dig
Och så ful är jag väl ändå inte

Då så svarar hon med ett gott litet leende
Nä, du ser helt okej ut...
Slut!

Ken Cassel
Midnatt emellan den 28/29 januari 2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-29 00:01



Bookmark and Share


  Rise Little One
Undrade om det var diktarjag eller Ferrari hon valde eller kanske både och...
2012-01-29

  Ninananonia VIP
Hihi ;) härliga drömmar Ken..
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel