"November Rain"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

översättning av Guns N' Roses "November Rain"




Novemberregn (översättning)



Ser jag djupt i dina ögon
ser jag kärleken du gömt
och när jag håller om dig
vet du att jag inte glömt

men tiden allt fördriver
strömmar rött när hjärtan slår
det är svårt att skydda lågan
i novemberregnets spår

vi har gått i regnet länge nu
försökt skölja våra sår
kärlek som har vaknat kanske somnar in
vet inte om den drömmer min dröm eller din
om den finns

om vi bara kunde låta
regnet tränga in
tvätta bort alla tvivel
på att du vill vara min
bara min
men om du vill bli älskad
bara öppna upp ditt sår
för den som vandrat med dig
i novemberregnets spår

ibland behöver jag...
lite tid
ibland behövde jag...
stå bredvid
alla kan behöva det...
lite tid
jag tror att du behövde det...
en stund bredvid

vet att dörrarna vill slå igen
när inga vänner ringer på
men om vi kan läka gamla sår
stannar dörren öppen då?

ibland behöver jag...
lite tid
ibland behövde jag...
stå bredvid
alla kan behöva det...
lite tid
jag tror att du behövde det...
en stund bredvid

och när allt regn har lagt sig
hänger molnen kanske kvar
men då vet jag du kan känna
hur jag viskar himlen klar
och även när det mörknar
skall jag se den väg vi går
för inget är för alltid
ens novemberregnets spår

vet du inte att du längtar
vet du inte vad du saknar
alla har något tomt att fylla
du är inte ensam här
du är inte ensam mer
.
.
.




Övriga genrer (Översättning) av Tomas Söderlund
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-04 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för en snygg översättning som passar innerligt och utmärkt. I den här versionen med svensk text utan tunga pianon och gnidarsolon träffar den rent av lite närmare.
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund