Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heliopolis

 

 

byggherren solen;

kolonner firade

tvärs över vägen

skuggsprängning

 

högst upp i björken

kråka som lyfter

den minsta av

förmanshjälmar




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-29 15:11



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Effektfull liten fabel i poetisk dräkt...
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund