Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retrospekt

 

Mitt minnes speldosa den snurrar

med toner i dur och i moll

Ibland tycker jag att du hurrar

ibland att du gråter, på håll.

 

Vårt minne har tusen fasetter

som lämnar helt olika spår.

Den tid som jag själv värdesätter

var kanske för dig bara svår.

 

När nu karusellen är stannad

och nöjesparken ligger stängd

jag frågar mig heligt förbannad:

Vad gjorde vår färd så befängd?

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-29 15:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra ,din besvikelse känns verkligen i detta stycke.Tack!
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP