Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort beskrivning av mina lärare.


Jag hade en gång en lärare

Jag hade en gång en lärare som hette Ingegärd
Hon var gammal och elak hade ett stort kontrollbegär
Hela klassen satt i skräck när ingegärd skulle prata
Tyckte ungdomar var konstiga och väldigt lata
Alla tyckte om Ingegärd på ett speciellt vis

Jag hade en gång en lärare som hette Anna
Vi hade henne inte så länge, hon ville inte stanna
Så hon drog till Indien och visade sen för oss allt roligt hon hade gjort
På projektorn med små diabilder så vi aldrig skulle glömma bort
Alla hade ett speciellt förhållande med Anna

Jag hade en gång en lärare som hette lille mor
Hon var inte så liten som man kan tro
Hon hade egenligen gått i pension men undervisade ändå
Om livet och syslöjd samt visa upp sin läskiga stortå
Vi gillade alla henne på ett läskigt sätt lille mor

Jag hade en gång en lärare som hette Christian
En riktigt poet! Vi skratta alltid när vi såg han
Komma och prata om enuker och annat flum
Ingen i våran klass kunde känna sig dum
Vi hade alla en flumig Christian inom oss

Jag hade en gång en lärare som hette Inger
Som dansade bug som en klocka ringer
Hon undervisade i tyska och svenska klass
När någon fyllde år bjöd hon alla på glass
Vi bär alla med oss Inger i våra hjärtan




Bunden vers (Rim) av snej
Läst 1582 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-31 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej