Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte bara sluta att älska dig


Bara sådär

Det är inte så enkelt tyvärr

Inte nu när jag har varit tillsammans med dig, så otroligt länge

Varit sådär otroligt kär i dig i så lång tid

Men nu så har jag visst inget annat val än att låta dig få gå

Låta dig få försvinna ut ur mitt liv

Så gå nu är du snäll

Ja, gå du din väg bara och lämna mig kvar ensam här

Gå du bara och låt inte mig få dig att känna en massa besvär

Gå nu!!!

Jag kan inte bara sluta att älska dig....

Ken Cassel
½-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-01 16:18



Bookmark and Share


  thereseonaland
Samma känslor har Jag just nu. Känns så himla orättvist.
2012-02-01

  Magica VIP
Finns det inget du kan göra för att bevara kärleken?
2012-02-01

  Kungsfågeln
Att älska obesvarat är svårt... du fångar smärtan i orden
2012-02-01

  Rise Little One
It's hard to say goodbye sometimes....
2012-02-01

  Blind Boy Grunt
Vemodigt och vackert.
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel