Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ritade samma väg....


Vi delade en resa.
Den började med ett steg hand i hand.
Vi ritade den tillsammans.

När jag ritat klart så såg jag tydligt
att vi rita samma väg

men inte på samma karta.




Fri vers av Heavenisaplacenearby
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-02 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heavenisaplacenearby
Heavenisaplacenearby