Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titel lånad ur kents låt Bas riff som förövrigt alla borde lyssna på.


Vad som än har hänt, är allt mitt fel?

Jag klarar inte mer säger
du och jag andas in mitt
eget gift och när man tror
att man inte kan falla
djupare är där alltid någon
som tar fram grävskopan,
tar bort din mark och de
täcker över dig och de, de...


De svek mig igen, mamma,
men jag kan inte säga något
för du vet inte hur min hud
berättar sagor om min verklighet,
du vet inte hur jag sviker
dig, pappa och Charlie, du
vet inte att jag sviker Zeke
allt, alla, livet och döden
och när jag sa till dem att
jag vill inte dö
men jag orkar inte leva längre
och de sa kom tillbaka om
2 fucking evigheter så sliter
de, jag, ni, Johan, musiken
sönder verkligheten för, för




Verkligheten har svikit mig
för sista gången, den har
rört min sargade kropp för
sista jävla gången


Och jag kommer aldrig tillbaka.




Fri vers av FysisktMental
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-03 10:03



Bookmark and Share


    maverick
Bli kvar, fortsätt skriva.
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental