Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling


Min spegelbild
blir suddig i kanterna
färgerna blandas
och bleknar
till en tom yta

målar dit en ny bild
som passar för dagen

döljer svärtan




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-02-03 21:45



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Stark och berörande bild
2012-02-09

    Birgersdotter VIP
Berör...mycket bra skriven
2012-02-09

  Bo Himmelsbåge
kort koncis och målande!
2012-02-06

  torbjörn j.
mycket bra. jag tycker nog att den sista raden skriver sig själv i raderna innan och att dikten lika gott kunnat sluta med dom, men det är alltid en balansgång - och smaksak - hur mycket som ska stavas ut. gripande bild hursomhelst.
2012-02-05

  ULJO
Helt magiskt.
2012-02-05

    maija tuori
Syvällinen kouraiseva texti Kaunis !
2012-02-05

  Ninananonia VIP
Smärtsamt Vackert
2012-02-05

    ej medlem längre
En fin text med djup i.
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös