Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelade ett spel

Där jag varken vann eller förlorade
Många var fångade som kort i leken
Tog sig aldrig ur den stängda handens makt
Som någon annans berusning, var jag
Inte instinktivt i ingemansland

Levde ett liv
Där jag varken vann eller förlorade
För ung var för gammal
Kanske hade vår tid gått ut
Försvunnit härifrån?
Fångade i våran egna fälla

Föll i förälskelse
Där jag varken vann eller förlorade
Dina känslor gick som en timer
Inprogrammerade på varje dag, timma, minut
Spara, sparade på dina känslor
Som du hade kvar för någon

Jag spelade ett spel




Fri vers (Fri form) av snej
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-02-03 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej