Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ärlighetens namn...så här är jag


en dum dokusåpa

Jag väljer

tystnaden
framför skränet

god mat
framför skräpmat

fula sköna skor
framför högklackade modeskor

en bra film med klass
framför en dålig skräckfilm

en god bok
framför en dum dokusåpa

en mysig självständig katt
framför en trogen hund

min egen bil
framför bussen

en trevlig lägenhet
framför en jobbig kåk




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2012-02-05 14:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då är vi på samma våglängd i många stycken.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP