Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är skriven september 2011. Då var jag upp över öronen kär.


Ungdomskärlek

Jag hade dig en gång.
Du låg brevid mig.
Jag kunde känna dina varma andetag i min nacke.
Jag njöt och kände mig trygg.
Du berörde mig och smekte min kropp.
Jag rös av välbehag.

Vi kysstes, om och om igen.
Det var magiskt och dina läppar var mjuka.
Mjuka som sammet och din röst varm och trygg.

Jag var trygg med dig.
Jag litade på dig.
Jag älskar dig.
Jag älskar dig ännu.

Två veckor.
Två jävla veckor utan dig.
Dem veckorna kommer att ta död på mig.

Jag saknar dig redan.




Fri vers av thereseonaland
Läst 318 gånger
Publicerad 2012-02-05 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thereseonaland
thereseonaland