Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag smakar av kakan som är så god

Och jag får den serverad på ett vackert dukat bord av den vackraste kvinnan
på våran Jord
Och hon är min

Hon frågade mig om jag ville ha en kopp varmt te
Ja, svarade jag
Ja tack, gärna det

Och får det lov att smaka en kaka?
Ja tack, svarade jag
Men bara om det är du som har bakat

Blommorna slog ut på ängen, och hon och jag hamnade i sängen
Och det är därför som jag nu sjunger
på den här refrängen

Efter att hon bjöd på en riktigt god kaka som bara smalt i munnen, så började mina knän
helt plötsligt att bara börja skaka
Mina knän som nu sitter på mina ben
Jo, för jag vart helt spak av hennes så goda bak
och kunde knappt nu stå helt still
Och inte så konstigt det heller, då jag nu hade gått och kärat ner mig i hennes
så goda bak
när hon hela tiden envisades med att vid spisen, bara visa mig sin ryggtavla och lite till
Ja, nu när vi två blev till en
Blev till varandras kakmonster till hjärtevän

Jag smakar av kakan som är så god!
Och jag får den serverad av den vackraste kvinnan på våran Jord
Och hon är min...

Ken Cassel
6/2-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-06 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel